Kleding Kleuren Advies

KLEUREN KLEDING ADVIES IN WAAIER VORM

Wat is een persoonlijke kleurenwaaier?

Een kleurenwaaier zijn enkele gespecificeerde kleuren samenstellingen voor u persoonlijk gemaakt aan de hand van uw kleur ogen, gezicht teint, wenkbrauw/haarkleur. De kleuren zijn ook alleen voor u bedoeld en kunnen niet door een andere persoon gebruikt worden.
De kleuren worden zorgvuldig samengesteld en in een geplastificeerde waaier aan u geleverd.

Waarom een persoonlijke kleurenwaaier laten samenstellen?

Bij het aanschaffen van bovenkleding komt het nog al eens voor dat je niet goed weet of deze kleur je nu wel echt staat.
Door de kleurenwaaier dan te gebruiken weet je in een klap dat dit de juiste kleur is en dat je dit jasje/colbert of T-shirt of hemd of blouse kan aan schaffen.
Maar nog fijner is het te weten dat de persoonlijke kleuren jou helemaal tot zijn recht laten komen, laten zien wij jij bent: je kracht, je talenten je vrouw of man zijn je leiderschap of juist die persoon die staat voor, wie zij of hij is.
Dat alleen al is de moeite waard om de juiste kleur in kleding te dragen.
Vaak hoor je dan terug, “goh, wat zie jij er tegenwoordig goed uit, gaat zeker wel goed met je, je draagt ook van die leuke kleding”.
Het zit niet altijd in dure kwaliteit, maar wel in kwaliteit en de juiste kleur en model te dragen.
Natuurlijk wilt u ook gaan letten op, is dit wel het juiste model voor mijn figuur, dat is weer een stapje verder, en als u daar aan toe bent, laat u dit ook uitzoeken, toch!

Voor wie bedoelt?

Voor jezelf.
Voor iedereen, man of vrouw, jong of oud, geestelijk en/of lichamelijke gehandicapt.
Juist om jezelf een (extra) steun te geven en om jezelf een uiterlijke waardering te geven voor wie jij bent in privé en werksfeer.
Geestelijk & Spiritueel, Mentaal & Fysiek willen we er alles aan doen om te groeien en te bloeien en om ons te ontwikkelen, carrière te maken, een gezin samen te stellen of samen met een partner of alleen door het leven te gaan, lekker wonen buiten of in de stad.
Ook uiterlijk willen we laten zien, door goed gekleed met de juiste kleuren en kleding te voorschijn te komen, wie we zijn, een persoonlijkheid dus.
Dus niet alleen als we uitgaan of op een feestje of een sollicitatie gesprek of omdat die order binnen gehaald moet worden of op een verjaardag!
Nee, eigenlijk willen we er altijd goed en krachtig er uitzien, want jezelf waardering geven voor wie jij als mens bent is elke keer weer een feest.
Tweemaal in je leven laat je een kleurenwaaier maken;
1. Als je (jong) volwassen bent, en volop in het leven staat.
2. Als je een (oudere) volwassen bent, grijs haar – oudere huid, en volop in het leven staat.

Door wie?

Sonja Dover is van kinds af aan in kleuren geïnteresseerd, al vele mensen heeft zij een kleding kleuren advies gegeven, maar ook woonhuizen om fijner te wonen of op werkplekken om prettiger te kunnen werken, wat invloed heeft op de motivatie of winkels om beter het product te verkopen of te showen.
Vanuit haar diepere dimensie stelt zij de kleuren samen die passen bij u of de woon- werkplek
Sonja Dover.  M. 06 – 439 612 91     E; info@sonjadover.nl   Kosten : € 150,=