Sonja Dover

Betrouwbaar en effectief MEDIUM

Halfjaarlijkse voorspellingen: Sonja Dover 14 augustus 2022

Half jaarlijkse Voorspellingen. Opgetekend 14 augustus 2022

Er wordt mij regelmatig gevraagd of ik over de komende jaren kan zien wat er ons zo staat te wachten. Nou zeg ik dan, niet veel goed hoor.
Het aankomend half jaar is een reumoerig jaar met veel veranderingen in de wetgeving voor de
agrarische sector, huiseigenaren en makelaars.

Winkels met verkoop van goederen en levensmiddelen worden aan banden gelegd en opgelegd/verzocht meer en meer uit eigen land in te kopen en verkopen.
Een ander bewust zijn wordt sterker gemaakt.
Er zal meer en meer armoede onder de bevolking zichtbaar worden.
Geen leuk beeld maar wel een te verwachten beeld.
Het wereldbeeld in Europa ziet er nog onrustiger uit dan het al was, grimmiger zelfs. Meer en meer opstanden onder de bevolking.
Emigranten opstand. Nog meer emigranten. De bewoners willen niet meer inleveren omdat de normen en waarden niet synchroon lopen met elkaar.
Achterdocht en het elkaar misgunnen wordt sterker ook in Nederland.
Aanslag op Poetin, nieuwe leider in Rusland, burgeropstand in Rusland.
De landen om Rusland verenigen zich niet met Rusland maar willen zelfstandigheid en daardoor een moeizamer samen gaan met Europa. Het wordt steeds duidelijker dat Europa in een verdeling terecht aan het komen is.
Engeland in diepe rouw najaar.
Wat ik al eerder voorspelde, er wordt veel geemigreerd buiten en binnen Europa. September en oktober worden fijne na zomer maanden tot in oktober toe.
Ook het water probleem wordt goed aangepakt ondanks de vele overstromingen die we ook zullen zien, het land wat door de velen regenbuien niet het gewenste op zal leveren qua gewas.
Er gaat erg veel verloren van de natuur door de extreme droogte, die elk jaar sterker terug komt in Nederland en Europa….
Ook de dieren sterven massaal uit, visvangst wordt steeds minder. Vis regels voor de vissers wordt nog beperkter dit jaar en volgend jaar. Veel vissers stoppen gedwongen.
Ook de boeren met hun vee worden gedwongen te stoppen, de afspraken daarvoor zullen in september/oktober bekend gemaakt worden, kan zelfs iets eerder. Boerenopstand neemt dan ook af.
Uiteindelijk zie ik in het najaar heel veel faillissementen. Financiële crisis in geheel de wereld zit er aan te komen. Opstand & nog eens opstand in de gehele wereld.
Veel narigheid dus.
En toch ook zie ik mooie dingen ontstaan in Nederland en daarbuiten. Saamhorigheid en sterkere familie banden ontwikkelen zich nu sneller, samen ondernemen i.p.v. alleen.
Het wonen wordt ook meer en meer met elkaar gecreëerd in mogelijkheden en minder wordt er naar onmogelijkheden gekeken bij de burgers.
Ouderen worden meer gerespecteerd en daar wordt ook naar geluisterd wat goed is voor deze doelgroep. Spiritualiteit is groeiend en sterker aan het worden dan anders, sneller en uitvoerbaar. De mensheid heeft heel veel behoefte aan stilte en rust en samen zijn.
Tot zover lieve Paraview lezers. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Sonja Dover medium