KAMPIOENEN DAG

KAMPIOENEN DAG

KAMPIOENEN DAG

14 14 people viewed this event.

Kom en ontdek de sleutel tot een betere versie van jezelf.
Op….KAMPIOENEN DAG.

Voel je al een tijdje niet fit? Ben je soms de verbinding met jezelf kwijt? Loop je vast, zowel fysiek, spiritueel als mentaal? Je bent niet de enige. Maar weet je, er zit nog zoveel meer in jou!

Als je jezelf regelmatig afvraagt hoe je alles uit jezelf kunt halen, dan is dit event speciaal voor jou! Sonja, Dilan en Sidney organiseren in SwartGym een uniek kampioen moment waarvan de dagindeling en invulling geheim blijven.

Maar één ding is zeker: je verlaat deze dag met waardevolle inzichten. We duiken diep in jouw persoonlijk leven (blokkades), ontdekken wat je tegenhoudt en leren je hoe je hier uit kunt breken.

Ben jij écht klaar voor verandering? Sta je open voor groei en wil je eindelijk alles uit jezelf halen? Dan is dit jouw kans!

Het evenement vindt plaats op de inspirerende locatie Dollard 58 in Zwijndrecht, van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur.

Mis deze kans niet om je ware kracht te ontdekken. Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een leven vol potentieel en succes!

De volgende data hebben we nog beschikbaar:

16 maart
8 mei
13 juli

Mail naar : Info@swartgym.nl met jouw motivatie.

B

Additional Details

Straat - Dollard 58

Postcode - 3332AE Zwijndrecht

Plaats - Zwijndrecht

Land - Netherland

To register for this event email your details to info@sonjadover.nl

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-03-16 @ 10:00 to
2024-03-16 @ 16:00
 

Registration End Date

2024-03-16

Share With Friends