Sonja Dover

Betrouwbaar en effectief MEDIUM

Privé adviezen

SONJA DOVER - voor al uw privé adviezen.

Zie hieronder over hoe en wat

Welke vragen

In principe kunt u alle vragen aan Sonja voorleggen die u bezig houden m.b.t. uw Levensvragen. Deze kunnen betrekking hebben over uw leven in het algemeen: Hoe verder? Of m.b.t. relaties, woon- werk- situaties, gezondheid, kinderen, beroeps- scholingskeuze, verkoop woonhuis, overledenen contact, vermissing persoon, etc. Maar ook: Waarom ben ik toch zo onrustig of angstig, waarom slaapt mijn kind of ik zelf zo slecht, waarom heb ik zo vaak ruzie? Ik zie en voel zoveel, hoe kan ik hier beter mee omgaan ? Ik voel mij in dit huis niet veilig, wat is dat? Ik weet vaak van te voren al wat iemand gaat vertellen, hoe ga ik hiermee om?
Sonja stemt zich af op de persoon, maar ook via een foto ( kind, overledene) Zij geeft handvaten en inzichten door, waar u weer verder mee kunt. Sonja werkt vanuit rust en respect en neemt de tijd voor u.
De gesprekken kunnen door u zelf worden opgenomen.

Persoonlijk Advies
U kunt een uitgebreid persoonijk advies gesprek aanvragen via mijn email; info@sonjadover.nl voor de ParaVisie Consultlijn; 0900 - 9414 Boxnummer 4211
Samen maken wij dan een datum en tijdafspraak. 

Overledenen Contact 

Alleen of samen met meerdere familie leden contact laten maken naar uw dierbare overledenen, behoort ook tot de mogelijkheden.
Stuur de foto van de overledenen vooraf door naar mijn email.
Overledenen Contact wordt nooit gecombineerd met een prive gesprek, dit om verwarring te voorkomen.

Advies bij de aankoop/verkoop van uw huis
Sonja adviseert mensen bij de koop/verkoop van een huis. Het kopen van een huis is een belangrijk (ook financieel) gebeuren in het leven van mensen. Men staat voor een heel belangrijke keuze het gaat om veel geld. De vragen die Sonja krijgt zijn bijvoorbeeld: is dit het goede huis voor mij (of ons). Hoe is de staat van het huis? Staat het in de goede plaats? Klopt het bedrag wat zij ervoor vragen? Welk bod zullen wij doen? Etc. Waarom wordt mijn huis maar niet verkocht? Wat heb ik te doen om de verkoop te realiseren? Stuur altijd een foto naar mij  emailvan het te verkopende huis en een foto van uw huidig woning als ook een foto van uzelf.

 

Werkwijze - Afspraken maken

Er wordt alleen op afspraak gewerkt !

Afspraken maken:

U belt of mailt Sonja met het verzoek een persoonlijk advies gesprek afspraak te willen maken.
Sonja werkt vanuit rust en respect en neemt de tijd voor u.

Werkwijze: Persoonlijk advies

Heeft u vragen met betrekking tot een ander ( kind, volwassenen, partner, huisdier ), dan mailt u de foto door via haar email inclusief die van uzelf. Email info@sonjadover.nl  Belangrijk is dat die persoon/dier er alleen op staan en graag een zo recent mogelijke foto.
Via de persoon die Sonja op de foto ziet, stemt zij zich af op zijn/haar situatie.
Zij maakt contact met haar diepere dimensie. Zij geeft inzichten en handvaten door, waar u weer mee verder kunt.
Een opname van dit gesprek behoort tot een mogelijkheid, denk aan uw telefoon.

 Werkwijze: Contact Overleden

U stuurt per emial een foto van de overledene, ik stem mij erop af en maak het contact en geef door wat mij verteld wordt. Een opname van dit gesprek behoort tot de mogelijkheid.
Men ervaart deze vorm van overledene contact als zeer ondersteunend en verhelderend. Ook hoe de persoon overleden is wordt mij nogal eens doorgegeven als ook waaraan de persoon is overleden, zoek geraakt of verdwenen is. 

Telefonisch Advies gesprek: (afspraak vooraf maken via mijn email, als ik niet op de lijn aanwezig ben, behoort ook tot de mogelijkheden.)

Bel mij via ParaVisie Consultlijn;
Telefoon nummer; 0900 – 9313
Boxnummer: 4211"Huiskamer Specials - Reading-Helderziend Advies"

 U nodigt mij bij u thuis uit en u heeft min. 6 t/m 12 personen geregeld die het fijn vinden om een Raeding-Helderziend Advies van mij te ontvangen. Dit in een ontspannen bekende sfeer schept veiligheid, geeft een band en u krijgt meer inzicht. Naast dat het ook gezellig en boeiend is om zo met elkaar een Huiskamer Special te beleven en elkaar nog beter te leren kennen, leer je ook weer veel van elkaar als vriendinnen/collega's/familie en het is ook fijn deze persoonlijke aandacht. Een opname apparaat door u zelf meegenomen strekt tot aanbeveling, het is prettig om de reading later nog eens terug te horen. Mocht u liever niet in groepsverband een Reading-Helderziend Advies willen ontvangen maar in een kamertje apart bij de gastvrouw, dan is dat ook, met min. 6 t/m 12 personen, over de dag verspreidt mogelijk, net wat u prettig vindt.

Mail of bel mij om hierover om een afspraak te maken, dus tot wederhoren!
Min.: 4 t/m 8 personen.............Auto kosten worden wel aan u doorberekend. 
Waar: Bij u aan huis