Sonja Dover

Betrouwbaar en effectief MEDIUM

Privé adviezen

SONJA DOVER - voor al uw privé adviezen.

Zie hieronder over hoe en wat

Welke vragen

In principe kunt u alle vragen aan Sonja voorleggen die u bezig houden m.b.t. uw Levensvragen. Deze kunnen betrekking hebben over uw leven in het algemeen: Hoe verder? Of m.b.t. relaties, woon- werk- situaties, gezondheid, kinderen, beroeps- scholingskeuze, verkoop woonhuis, overledenen contact, vermissing persoon, etc. Maar ook: Waarom ben ik toch zo onrustig of angstig, waarom slaapt mijn kind of ik zelf zo slecht, waarom heb ik zo vaak ruzie? Ik zie en voel zoveel, hoe kan ik hier beter mee omgaan ? Ik voel mij in dit huis niet veilig, wat is dat? Ik weet vaak van te voren al wat iemand gaat vertellen, hoe ga ik hiermee om?
Sonja stemt zich af op de persoon die tegenover haar zit, maar ook via een foto ( kind, overledene) Zij geeft handvaten en inzichten door, waar u weer verder mee kunt. Sonja werkt vanuit rust en respect en neemt de tijd voor u.
De gesprekken kunnen door u zelf worden opgenomen, neem zelf een opname apparaat mee (denk aan uw mobiele-telefoon waar opname mogelijkheid op zit).

Privé consulten
U kunt een uitgebreid consult aanvragen persoonlijk via een vooraf gemaakte afspraak in haar praktijk aan huis.

Overledenen Contact 
Alleen of samen met meerdere familie leden contact laten maken naar uw dierbare overledenen, behoort ook tot de mogelijkheden.
Maak van te voren daarover een afspraak met Sonja en neem de foto van de overledenen mee.
Overledenen Contact wordt nooit gecombineerd met een prive consult, dit om verwarring te voorkomen.

Advies bij de aankoop/verkoop van uw huis
Sonja adviseert mensen bij de koop/verkoop van een huis. Het kopen van een huis is een belangrijk (ook financieel) gebeuren in het leven van mensen. Men staat voor een heel belangrijke keuze het gaat om veel geld. De vragen die Sonja krijgt zijn bijvoorbeeld: is dit het goede huis voor mij (of ons). Hoe is de staat van het huis? Staat het in de goede plaats? Klopt het bedrag wat zij ervoor vragen? Welk bod zullen wij doen? Etc. Waarom wordt mijn huis maar niet verkocht? Wat heb ik te doen om de verkoop te realiseren? Neem altijd een foto mee van het te verkopende huis en een foto van uw huidig woning.

 

Werkwijze - Afspraken maken

Er wordt alleen op afspraak gewerkt in haar praktijk aan huis !

Afspraken maken:

U belt of mailt Sonja met het verzoek een priveadvies afspraak te willen maken.
Sonja werkt vanuit rust en respect en neemt de tijd voor u.

Werkwijze: Persoonlijk advies

Als u zelf komt hoeft u geen foto van uzelf mee te nemen. 
Heeft u vragen met betrekking tot een ander ( kind, volwassenen, partner, huisdier ), dan moet u een foto van hen meenemen. Belangrijk is dat die persoon/dier er alleen op staan en graag een zo recent mogelijke foto.
Via de persoon die voor Sonja zit of via een foto, stemt zij zich af op zijn/haar situatie.
Zij maakt contact met haar diepere dimensie. Zij geeft inzichten en handvaten door, waar u weer mee verder kunt.
Een opname van dit gesprek behoort tot een mogelijkheid, neem dus zelf een opname apparaatje mee
(denk aan uw telefoon).

 Werkwijze: Contact Overleden

U neemt een foto mee van de overledene, ik stem mij erop af en maak het contact en geef door wat mij verteld wordt. Een opname van dit gesprek behoort tot de mogelijkheid, dus neem zelf een opnam apparaat mee.
Men ervaart deze vorm van overledene contact als zeer ondersteunend en verhelderend. Ook hoe de persoon overleden is wordt mij nogal eens doorgegeven als ook waaraan de persoon is overleden, zoek geraakt of verdwenen is. Uiteraard mag u met meerdere komen (totaal 3 personen) als u dat prettiger en ondersteunender vindt, net wat voor u goed voelt.


Nieuw = Telefonisch Consult: (afspraak maken kan via mijn email als ik niet op de lijn aanwezig ben)

Bel mij via ParaVisie Consultlijn;
Telefoon nummer; 0900 – 9313
Boxnummer: 4211"Huiskamer Specials - Reading-Helderziend Advies"

 U nodigt mij bij u thuis uit en u heeft min. 6 t/m 12 personen geregeld die het fijn vinden om een Raeding-Helderziend Advies van mij te ontvangen. Dit in een ontspannen bekende sfeer schept veiligheid, geeft een band en u krijgt meer inzicht. Naast dat het ook gezellig en boeiend is om zo met elkaar een Huiskamer Special te beleven en elkaar nog beter te leren kennen, leer je ook weer veel van elkaar als vriendinnen/collega's/familie en het is ook fijn deze persoonlijke aandacht. Een opname apparaat door u zelf meegenomen strekt tot aanbeveling, het is prettig om de reading later nog eens terug te horen. Mocht u liever niet in groepsverband een Reading-Helderziend Advies willen ontvangen maar in een kamertje apart bij de gastvrouw, dan is dat ook, met min. 6 t/m 12 personen, over de dag verspreidt mogelijk, net wat u prettig vindt.

Mail of bel mij om hierover om een afspraak te maken, dus tot wederhoren!
Min.: 4 t/m 8 personen.............Auto kosten worden wel aan u doorberekend. 
Waar: Bij u aan huis