Burgerlijk (Spiritueel) Huwelijk – Bijzondere Afscheid Rituelen

Burgerlijk Huwelijk + Spiritueel Huwelijk + Bijzondere (Afscheid) Rituelen

Sonja Dover BABS en Henny Vermeijs Music Designer-DJ

fotocollage-spirit-huwelijkKlik op de afbeelding voor een foto impressie van een Bijzonder Burgelijk Huwelijk

OFFICIEEL BURGERLIJK HUWELIJK – SPIRITUEEL HUWELIJK – BIJZONDERE AFSCHEID RITUELEN – OPNIEUW JA ZEGGEN –

Op een bijzondere manier `t Wettelijk Burgerlijk Huwelijk en of Spiritueel Huwelijk samen of apart aandacht geven,
met uw dierbare vrienden/familie, op een locatie die door u zelf wordt uitgezocht.
Een verbintenis, met speciale muziek begeleiding van Music Designer Henny Vermeijs, is altijd bijzonder en feestelijk maar vooral ontroerend.
Samenstelling en inhoud als ook de muziek keuze wordt ruim van te voren in overleg met elkaar besproken, als ook welke rituelen er gebruikt zullen gaan worden, alleen het kaarsen + handen + JA woord verbintenis ritueel is een vast gegeven.
Omdat we ruim van te voren (3 maanden) in vier gesprekken, alles door nemen, om de praktische dingen te regelen die geregeld moeten worden, is het optimaal genieten van de dag zelf, maar ook daarvoor, volop aanwezig.
(zie hieronder: reactie van een bruidspaar wat een Burgerlijk Huwelijk met een Spiritueel Huwelijk ritueel erbij combineerde.)

OPNIEUW “JA” ZEGGEN
Het kan zijn dat u na zoveel jaar getrouwd zijn, opnieuw elkaar het “JA” woord wil geven,
een hernieuwde belofte aan elkaar vanuit het hart geven.
Het zal zeker een diepe rijke gevoelswaarde in de relatie teweeg brengen. Opnieuw Ja zeggen tegen elkaar, is een nieuwe diepe impuls geven aan je relatie.
Deze opnieuw ” JA  ” zeg ceremonie, kan je samen doen, maar ook met enkele familieleden/vrienden erbij, of alleen met jullie kinderen en/of kleinkinderen erbij, maar kan ook groots met een feestje er achteraan gevierd worden omdat jullie ook een 5 – 10 –  12 1/2 – 25 – 30 – 35 – 40 jarig huwelijk of samen wonen willen vieren.
Waar?
Op de door u gekozen locatie, waar ook ter wereld; in uw eigen huis of achtertuin of landgoed of 2e huis in binnen- buitenland.
Mail of bel mij voor informatie, wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen.
Weet dat Henny Vermeijs ook ALLEEN als Music Designer in te huren is voor fijne (dans-luister)muziek in overleg vooraf met u.

SPECIALE VIERING – BIJZONDER (AFSCHEID) RITUEEL
Ook een speciale viering creeeren rondom een kroonjaar……….bijvoorbeeld 40 jaar of 50 jaar of 65 jaar of……..geboorte…….afscheidt……zo lang samen wonen…….
een bijzondere viering rondom uw leven omdat u weer genezen bent verklaard……diploma gehaald…..nieuw (gekocht) huis…….start eigen bedrijf……..opening winkel/galerie………
Muziek erbij prettig, schakelen we Henny in voor fijne ondersteunende en of luister/lounge muziek te laten horen. Fijn voor de sfeer die u prettig erbij vindt
Alles is bespreekbaar en ik heb genoeg ideeen om in rituelen om te zetten.
Laat het mij weten, dan bespreken we samen wat precies uw wensen zijn, zodat wij een op uw geschreven ritueel kunnen presenteren.
Met plezier help ik u graag, dus neem ruim van te voren contact met ons op, dan is er voldoende tijdt en plezier om het te organiseren.

BURGERLIJK HUWELIJK + SPIRITUEEL HUWELIJK

Reactie van een geweldig en leuk bruidspaar:
Wij, Chantal en Theo, zijn door Sonja getrouwd.huwelijkChantalTheo
En kunnen met recht zeggen, dat het dankzij Sonja een bijzondere trouwplechtigheid is geworden.

We hebben in totaal vier gesprekken met haar gehad in aanloop tot het huwelijk en een evaluatiegesprek nadien. De gesprekken waren van prettige, informele aard. De eerste twee gesprekken vonden ruim van te voren plaats. Het derde gesprek had twee maanden voor de bruiloft plaats op de locatie om de laatste puntjes op de i te zetten. Het vierde gesprek had een week voor de bruiloft plaats om het persoonlijke verhaal over ons scherp te stellen.

Sonja hielp ons duidelijk te krijgen hoe we het graag zouden willen, wat trouwen voor ons betekende en hoe we dit in de ceremonie terug wilden laten komen. Ze gaf veel suggesties hoe wij de ceremonie persoonlijke tinten konden geven. Ze hielp en bood steun om de ideeën te verwezenlijken. Ook gaf ze persoonlijke opdrachten. Ze stemde zich op ons af, met veel humor. Verder heeft ze ons concreet geholpen om de voorbereidingen in goede banen te leiden, door een reële planning en deadline’s te stellen en ze heeft ons geholpen de ceremonie heel persoonlijk te maken, met muziek en woord.

Het meest bijzondere vonden wij dat ze door haar aanwijzingen er voor zorgde dat wij ons, als bruidspaar, niet verloren in de voorbereidingen maar vooral gericht bezig waren met wat trouwen voor ons betekende en hoe wij dat vorm konden geven, op een bij ons passende wijze.

Tenslotte, de prijs/kwaliteit-verhouding vonden wij uitstekend!

Chantal en Theo